NAROČANJE

Moja praksa se nahaja v pritličju poslovne stavbe v Ajdovščini na naslovu Vipavska cesta 4g, 5270 Ajdovščina. Parkirišče za avtomobile je pred stavbo, vhod pa ob levi strani poslovne stavbe kot kaže puščica na fotografiji. Moja pisarna se nahaja v pritličju za vhodnimi vrati na desno.

Na prvi pogovor za psihoterapijo ali vadbo “Začuti svoje telo” se lahko naročite z elektronskim sporočilom na bostjan@sgib.si in v sporočilu napišite, ali vam ustreza termin v dopoldanskem ali popoldanskem času. Svoje sporočilo lahko napišete tudi tukaj:

Lahko pa me pokličete ali pošljete SMS (med ponedeljkom in petkom od 8:00 do 15:00) na telefonsko številko 031 687 510. V primeru, da se ne oglasim, pokličem nazaj, takoj, ko bo mogoče. Prvi pogovor za psihoterapijo traja do 90 minut. Namenjeno je temu, da se spoznava, da predstavite svoje težave, zakaj potrebujete pomoč, da bolj podrobno predstavim način dela in se dogovoriva za nadaljnje delo in srečanja. Vsa nadaljna srečanja trajajo 60 minut razen v primeru drugega individualnega dogovora oziroma je za izvedbo katere izmed tehnik potreben daljši čas. Z individualno vadbo “Začuti svoje telo” pričnemo takoj in traja 45 minut. Srečanja so samoplačniška.

CENIK STORITEV
Psihoterapija:

– prvi pogovor (do 90 minut) – 50 €
– individualno delo (60minut) – 60 €

Začuti svoje telo:
– individualno delo (45 minut) – 20 €