NAROČANJE

OBVESTILO – COVID19 in prehajanje občinskih meja
Delo v praksi poteka v skladu z aktualnimi odloki Vlade RS za zajezitev širjenja epidemije COVID19. Ko se dogovoriva za termin uvodnega pogovora, pošljem potrdilo o dogovorjenem terminu, če prihajaš iz druge občine.

Na prvi pogovor se lahko naročiš tako, da mi pošlješ elektronsko sporočilo na bostjan@sgib.si in v sporočilu napiši, ali ti ustreza termin v dopoldanskem ali popoldanskem času. Svoje sporočilo lahko napišeš tudi tukaj:


Lahko pa me tudi pokličeš ali pošlješ SMS (med ponedeljkom in petkom od 8:00 do 15:00) na telefonsko številko 031 687 510. V primeru, da se ne oglasim, pokličem nazaj, takoj, ko bo mogoče. Prvo srečanje traja do 90 minut. Namenjeno je temu, da se spoznava, da predstaviš svoje težave, zakaj potrebuješ pomoč, da bolj podrobno predstavim način dela v telesni psihoterapiji in da se dogovoriva za nadaljnje delo in srečanja. Vsa nadaljna srečanja trajajo 60 minut razen v primeru drugega individualnega dogovora oziroma je za izvedbo katere izmed tehnik potreben daljši čas. Srečanja so samoplačniška.

CENIK STORITEV
Telesna psihoterapija:
– prvi pogovor (do 90 minut) – 50 €
– individualno delo (60minut) – 50 €