NAROČANJE

Svojo dejavnost izvajam v Kopru in Ajdovščini. V Kopru me najdete na Tominčevi ulici 1, 6000 Koper (v prostorih Zavoda Epiona), v Ajdovščini pa v pritličju poslovne stavbe na naslovu Vipavska cesta 4g, 5270 Ajdovščina.

Na prvi pogovor za psihoterapijo ali razbremenilni pogovor se lahko naročite z elektronskim sporočilom na bostjan@sgib.si in v sporočilu napišite, ali vam ustreza termin v dopoldanskem ali popoldanskem času ter željeno lokacijo srečanja. Svoje sporočilo lahko napišete tudi tukaj:

Lahko pa me pokličete ali pošljete SMS (med ponedeljkom in petkom od 8:00 do 15:00) na telefonsko številko 031 687 510. V primeru, da se ne oglasim, pokličem nazaj, takoj, ko bo mogoče. Prvi pogovor za psihoterapijo traja 60 minut. Namenjen je temu, da se spoznava, da predstavite svoje težave, zakaj potrebujete pomoč, da bolj podrobno predstavim način dela in se dogovoriva za nadaljnje delo in srečanja. Nadaljna srečanja trajajo 60 minut oz. online 50 minut. Razbremenilni pogovor traja 60 minut. Srečanja so samoplačniška.

CENIK STORITEV
Psihoterapija:

– prvi pogovor (60 minut) – 60 €
– individualno delo (60 minut) – 60 €
– individualno delo – online (50 minut) – 60 €

Razbremenilni pogovor:
– individualno delo (60 minut) – 60 €