O MENI

Ko se včasih vprašam, kje sem začel svojo pot samoraziskovanja, ne morem mimo poletja, ko sem imel 11 let. Takrat mi je na počitnicah na Hvaru na Hrvaškem v roke prišla knjiga Paola Coelha – Alkimist. Še vedno ne vem, kako in na kakšen način, vem pa da sem jo prebral v celoti. In ne zadnjič. Ta dogodek je sprožil vrsto drugih, ki so sledili in me pripeljali na pot, kjer sem sedaj. Sledila so leta branja, študija in dela na sebi.

Kar je bil sprva (če temu lahko tako rečem) “hobi”, je kasneje preraslo v profesionalno delo na področju psihoterapije. Iz čiste radovednosti in notranje želje po intenzivnejšem samoraziskovanju sem se leta 2016 vpisal na izobraževanje za telesnega psihoterapevta po metodi “Core Energetics” na Nizozemski inštitut za Core Energetics (NICE), ki je del Mednarodne zveze za “Core Energetics”. Sledil je naslednji korak, in sicer delo s klienti v svoji lastni praksi. Trenutno zaključujem izobraževanje na NICE in delam pod supervizijo.

Za mano je prek 350 ur osebne izkušnje v psihoterapevtskem procesu po psihodinamskem in Core Energetics pristopu. V času izobraževanja sem se udeleževal več delavnic, ki so mi pomagale pri osebni rasti. Velik del moje dosedanje karierne poti so predstavljala tudi izobraževanja in delo na področju javnega nastopanja in medosebne komunikacije, zato v svoji praksi delam tudi s klienti, ki si želijo izboljšati samo ta del svoje osebnosti in ne želijo biti vključeni v psihoterapevtski proces.

V prostem času veliko berem in se aktivno ukvarjam s športom, zlasti s tekom, kolesarjenjem in hojo v hribe. Želim si preživeti čim več časa med gibanjem v naravi.