O MENI

Ko se včasih vprašam, kje sem začel svojo pot samoraziskovanja, ne morem mimo poletja, ko sem imel 11 let. Takrat mi je na počitnicah na Hvaru na Hrvaškem v roke prišla knjiga Paola Coelha – Alkimist. Še vedno ne vem, kako in na kakšen način, vem pa da sem jo prebral v celoti. In ne zadnjič. Ta dogodek je sprožil vrsto drugih, ki so sledili in me pripeljali na pot, kjer sem sedaj. Sledila so leta dela na sebi in študija.

Kar je bil sprva (če temu lahko tako rečem) “hobi”, je kasneje preraslo v profesionalno delo na področju psihoterapije. Iz čiste radovednosti in notranje želje po intenzivnejšem samoraziskovanju sem pričel izobraževanje za telesnega psihoterapevta po metodi “Core Energetics” na Nizozemskem inštitutu za Core Energetics (NICE), ki je del Mednarodne zveze za “Core Energetics”. Sledil je naslednji korak, in sicer delo s klienti v svoji lastni praksi. Vključen sem v redno supervizijo in delam v skladu z etičnim kodeksom Mednarodne zveze za “Core energetics”.

Za mano je prek 350 ur osebne izkušnje v psihoterapevtskem procesu po psihodinamskem in “Core Energetics” pristopu. V času izobraževanja sem se udeleževal več delavnic, ki so mi pomagale pri osebni rasti. Velik del moje dosedanje karierne poti so predstavljala tudi izobraževanja in delo na področju javnega nastopanja in medosebne komunikacije.

V teh letih dela na sebi sem prejel ogromno darov, izkušenj, informacij in novih prijateljstev. Življenje se mi je obrnilo v popolnoma drugo smer, kot je potekalo pred tem. Od pozornosti navzven in kaj okolica potrebuje, sem jo obrnil navznoter k temu, kaj potrebujem jaz in temu sledim. Ponovno sem se obrnil k naravi, saj tam najdem svoj mir, veselje in navdih.