PSIHOTERAPIJA

Ste kdaj pomislili, kako bi bilo, če bi vse kar čutite prosto izrazili ne glede na to ali je to jeza, žalost, sreča, veselje ipd. in kakšen bo odziv okolice? Ponujam delo, kjer boste postopoma začutili svobodo gibanja in čutenja svojega telesa, čustev, postavljanja svojih meja, zadovoljevanja potreb, svobode v odnosih do drugih in sebe.

Verjamem, da ste pripravljeni narediti korak naprej k spremembi v vašem življenju in obisk te strani je prvi korak k njej. Tukaj se pričenja vaša sprememba in pot k polnejšemu in kakovostnejšem življenju, v odnosu s seboj in okolico. Vaša življenjska pot je oblikovala vašo osebnost, vzorce in maske, ki vam omogočajo (pre)živeti. Vendar pa vas želja po spremembi sili k vprašanju, kdo sploh ste, če odstranite želje in pričakovanja okolice, ki so vas oblikovala. Če ločnico med sabo in vplivi okolice sploh jasno zaznate. Življenje, ki ga živite danes, so oblikovali dogodki od rojstva dalje.

So bile vaše osnovne potrebe po hrani, varnem okolju in dotiku zadovoljene? Ste lahko kot otrok prosto izražali svoja čustva ali ste jih izražali v skladu z normami in zahtevami vaših staršev? Čeprav odgovorov na ta vprašanja nimate, so zapisani v vašem telesu.

Pri delu se osredotočamo na obrambe, vzorce in maske, ki ste jih oblikovali skozi svoje življenje, da bi se zaščitili pred neugodjem in bolečino. Danes vam kot odrasli osebi ne služijo več, saj so ostanek preteklosti in tja tudi sodijo. Dovolj moči imate, da se z bolečino soočite in predelate travmo. Korak naprej, naprej k spremembi, je delovanje izven okvira teh obramb, vzorcev in mask ter prevzemanje odgovornosti za svoja čustva, dejanja in posledice kot zrela odrasla oseba.

Odprite svoje srce zase in v ospredje postavite sebe, vaše potrebe in vaša čustva. Vi ste najpomembnejša oseba na tem svetu!

Pri tem procesu vam lahko pomagam. V uvodnem pogovoru se bova pogovorila o vaših željah in težavah, se dogovorila o načinu dela in pričela z delom. Moja naloga je zagotavljati varen in zaupen prostor ter s povratnimi informacijami zrcaliti vaš proces.

Spremljam in podpiram vas od začetka do konca.

Vaše aktivno sodelovanje je glavno gonilo sprememb v vašem življenju. Kar boste med terapijami spoznali, boste v skladu z vašim ritmom postopoma uvajali v vsakdanje življenje.

Dobrodošli!

psihoterapija