Razbremenilni pogovor

Pri razbremenilnem pogovoru za vas ustvarjam varen in zaupen prostor, kjer lahko spregovorite o vaših težavah in dilemah, s katerimi se soočate. Moja vloga je aktivno in neobsojajoče poslušanje. Z vodenjem skozi pogovor vam pomagam do pogleda na težave z razdalje, razbremenitve, jasnosti situacije ali razrešitve dileme, s katero se soočate.

Razbremenilni pogovor je namenjen vsem, ki se soočate s situacijami, kjer ne najdete primernega sogovornika med bližnjimi, ki so bodisi čustveno vpleteni v vaše življenje in na vašo težavo ali dilemo ne zmorejo gledati s primerne oddaljenosti, bodisi niso ustrezno usposobljeni ali pa preprosto nimate sogovornika. Namenjen pa je še zlasti tistim, ki poklicno delujete na področju dela z ljudmi (zdravstvena nega, šolstvo idr.), kjer se soočate z velikimi obremenitvami in stresom.

Razbremenilni pogovor je lahko enkratno srečanje oz. nekajkratno srečanje, kjer se ukvarjava izključno z vašo aktualno problematiko. Ne gre za dolgotrajen in poglobljen proces kot v primeru psihoterapevtskega procesa. Razbremenilni pogovor traja 60 minut in lahko poteka v živo ali preko spleta (online).